Välj en sida

Man kan vara stark trots att man inte är stor

MAZ är inte den största, vackraste eller dyraste kommunikationsbyrån. Viljan är dock stor att vara lämpligast. MAZ har anklagats för att vara flink, smidig, erfaren och stundvis även entusiastisk. Dessa beskyllningar tål vi stolt.
MAZ finns i Borgå, ca 50 km från Helsingfors mot öster. I en stad som har tillräckligt utrymme för kreativ verksamhet men som trots allt är tillräckligt nära allt.
Företaget har grundats 1988 och stred i främsta linjen då grafisk design och produktion flyttades från ljusbordet till skrivbordet.
Vårt motto är: ”skrik inte så högt att alla hör utan viska så intressant att alla lyssnar”.

Budskapet är viktigare än ramarna

Traditionell reklam eller social media, ingen skillnad! Budskapet är trots allt viktigast och hur man framför det. För många är blingbling och snygga visuella effekter ett måste, men har du någon nytta av dem? Fungerar de i alla gränssnitt och vill dina kunder verkligen ha dem? Vår åsikt är att svaret är NEJ.
Budskapet är alltid viktigare än ramarna. Om du framför ditt budskap enkelt och tydligt är du bland vinnarna, då räcker Helvetica Regular på ett vitt botten. Och då är intelligens ej heller till nackdel.

En lyckad prestation är sällan fast i tur

Inom idrott behövs tiotusentals upprepningar för att man kan lita på sin prestation. Intelligens är medfött men visdom får man endast via erfarenheter.
MAZ har 30 år verkat inom printmedia, förnyelse av företags visuella bild, planering av scenografier, förverkling av fotograferingar, film och utveckling av webbprodukter. Som helhetspaket, från planering till slutprodukt.
Och nu lever vi igen i förändringens tider, idag hittar inte du kunden utan kunden hittar dej, förutsatt att du är tillräckligt intressant….

Kontakta MAZ

13 + 3 =

Oy Mainos Maz Reklam Ab • Stadshusgatan 8, 06100 BORGÅ • +358 19 501 035 • info(at)maz.fi

 

 

Oy Mainos Maz Reklam Ab, Stadshusgatan 8, 06100 BORGÅ

Share This